Afvallen met zwemmen

Zwemmen kan een geweldige manier zijn om af te vallen. Zwemtrainingen kunnen zich op verschillende delen van uw lichaam richten, waaronder uw achterkant en kern. U kunt flippers of boeien gebruiken om extra weerstand toe te voegen en uw sterkte te vergroten. Het veranderen van uw zwemstijl kan u ook helpen meer calorieën te verbranden. Hoewel freestyle de meest populaire stijl is, kun je schoolslag en vlinder opnemen als je dat liever hebt.

Zwemmen helpt je ook om mager spierweefsel te bouwen. Hoe meer spierweefsel je hebt, hoe meer calorieën je lichaam brandt. Dit betekent dat je nog meer vet kunt verbranden. Een goede zwemessie kan uren duren. Dit betekent dat je de hele dag meer calorieën kunt blijven zwemmen en meer calorieën kunt verbranden. Als u te zwaar bent, moet u eerst met uw arts praten over het zwemmen.

Een andere geweldige manier om calorieën te verbranden is om intervallen te zwemmen. U kunt uw zwemintervallen mixen om een grotere calorieverbranding te creëren. Dit kan worden gedaan door verschillende zwemstreken te gebruiken of door de intensiteit van uw training te veranderen. Je kunt ook sprintintervaltraining proberen, waarbij sprints gedurende 30 seconden worden gevolgd, gevolgd door vier minuten rust. U kunt ook berekenen hoeveel calorieën u verbrandt door te zwemmen met behulp van een online calorieteller.

Zwemmen helpt je ook om af te vallen door je humeur te verbeteren. Regelmatige zwemsessies kunnen u helpen om psychische problemen zoals depressie en lage motivatie te overwinnen. Bovendien is zwemmen een activiteit met weinig impact, die ideaal is voor mensen die extra gewicht hebben.